Freelance tekstschrijven

Extra handjes nodig voor een bepaald project? Is je vaste tekstschrijver ziek of met vakantie of hebben je eigen content medewerkers het simpelweg te druk?

Als freelance tekstschrijver ondersteunt Typisch Fem bedrijven op het gebied van marketing en communicatie. Iemand die alles weet van je organisatie, diensten en/of producten. Die zelfstandig aan de slag gaat op momenten dat jíj hulp nodig hebt. Hoe fijn is dat?

Wat voorbeelden uit het portfolio

Copywriting & blogs schrijven

Teksten voor brochures, advertenties, flyers en commercials. Content voor webpagina’s, e-mail marketing en blogs. Al jaren schrijft deze copywriter alle soorten commerciële teksten voor Beter Bed. En ze wordt er nog steeds niet moe van.

HR-artikelen, blogs, career pages, interviews, whitepapers, webteksten

Recruitment. Opleiden. Sociale zekerheid en coaching. Voor opdrachtgevers als Schouten & Nelissen, Randstad, Nmbrs, Timetohire, Quint, Oneteam en Exact Software is deze tekstschrijver met HR-achtergrond de ideale partner voor het schrijven van blogs, brochures, content voor ‘werken bij’ pagina’s en andere teksten. Het Amsterdamse contentbureau Contentoo weet haar dan ook steeds weer te vinden voor mooie klussen waarbij HR en tekstschrijven samenkomen.

Freelance copywriting

Allerhande kussens voor binnen en buiten. Voor loungebanken, zelfgemaakte stoelen en vensterbankzitjes. Helemaal op maat gemaakt. Voor zo’n gaaf product en zulke gezellige mensen ga je als tekstschrijver graag aan de slag 🙂

Schrijven huurdersmagazine en nieuwsbrief

Huurders, medewerkers, aannemers of wethouders interviewen. Over duurzaam wonen, korte wachtlijsten of huurachterstanden, en daar dan toffe artikelen over schrijven. Tekstbureau Typisch Fem zei ja tegen deze zakelijke en tegelijkertijd menselijke opdrachtgever.

Menu